Favrskov Rideklub  har adresse på Sølundsvej 4, 8370 Hadsten.

Klubben drives af en bestyrelse samt frivillige ildsjæle, der ligger et stort arbejde i  at skabe hyggelige og lærerige rammer omkring heste og ryttere.

Ridecenteret ejes af Jørgen og Dorrit Rasmussen, der lejer faciliteterne ud til Rideklubben.

Rideklubben og ridecenteret har ikke fælles økonomi og kører uafhængigt af hinanden .

Favrskov Rideklub har ca. 200 medlemmer.  Stedet besøges af ca. 300 personer om ugen.

Favrskov rideklub afholder jævnligt stævner der spænder fra de mindre elevstævner til de større klub- og distriktsstævner.

Udover stævner afholder Favrskov Ridesklub også en del andre arrangementer, såsom agility, ringridning, ponygames, træningsstævne  osv. , som også primært foregår i ridehallen.

ÅBNINGSTIDER FAVR

Mandag-Fredag 7:00-22:00